Heerlijk eten, Heerlijk drinken

Om al het heerlijks uit onze keuken te begeleiden hebben we ook een selectie passende dranken voor u.

Voor de bierliefhebbers hebben we op de tap het oer-Valkenburgse Leeuw pilsener. Daarnaast hebben we op fles, o.a. het bekende Thaise Singha bier, Abdijbieren van Tongerlo, fruitbieren van Mystic en Super 8 IPA.

Uiteraard hebben we ook een sortering frisdranken, waaronder de mineraalwaters van Val. Val -water is afkomstig uit een 150 meter diepe Belgische bron en vanwege de hoge kwaliteit al meer dan 25 jaar officieel erkend als natuurlijk mineraalwater. Ook voor de VAL-frisdranken wordt dit speciale mineraalwater gebruikt.

Voor velen is de combinatie van Thais eten met wijn misschien niet zo vanzelfsprekend. Men denkt vaak dat Thaise gerechten met hun rijke kruidigheid en intense smaak te excentriek zijn om door wijn vergezeld te kunnen worden.

De ervaring leert echter dat er vele goede combinaties te vinden zijn. Met onze ruime kennis op het vlak van wijn/spijscombinaties hebben we dan ook een passende lijst wijnen gemaakt. Alle wijnen bij A en B zijn door ons persoonlijk gekozen op hun kwaliteit en inzetbaarheid bij de Thaise keuken. Omdat we zelf zo graag proeven en experimenteren zijn er altijd ook wat wijnen buiten de kaart beschikbaar.