LOGO-AB(jpg).jpg
 #summer2018 #ก้าวแรกของฉัน การเดินทางยั

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A en B  Thai gastrobar zijn:

Chef-kok Sudawan ("Ap"), geboren in Thailand waar ik na mijn studie politicologie zowel traditionele en moderne kookopleidingen volgde. Zoals de meeste Thais kreeg ik de liefde voor de Thaise keuken van huis uit mee, voor een groot deel heb ik leren koken van mijn moeder. En daarna ook van mijn broer die een restaurant heeft. In Nederland heb ik verdere ervaring opgedaan met geweldige chefs  in verschillende Thaise restaurants in Amsterdam. 

 

Sommelier Benno; ik werkte jarenlang in een aantal gerenomeerde restaurants in Amsterdam en in de wijnhandel. Mijn liefde voor en kennis van wijn werd verder uitgebreid tijdens diverse stages en wijnreizen bij en naar wijnproducenten. Samen stellen wij de menu's samen, die gekenmerkt worden door het gebruik van de meest verse, voorzover mogelijk authentieke Thaise ingrediënten, vaak op moderne wijze gepresenteerd. Bij het bereiden van de gerechten werken we zo veel mogelijk met verse producten uit de directe omgeving. Biologische teelt heeft hierbij de voorkeur. Het is nog altijd mijn uitdaging om mensen te leren dat je Thais eten heel goed kunt combineren met wijn. Iets wat velen nog steeds verbaast.

 

Concept:

Toen we in 2015 begonnen met ons eigen bedrijf was onze missie om de mensen in Valkenburg en omgeving in de gelegenheid stellen om te genieten van de echte Thaise keuken. Inmiddels mogen we ons verheugen in een nog steeds toenemend aantal bezoekers waaronder vele vaste gasten. In ons kleine, huiselijke restaurant  vind u een kleine, regelmatig wisselende kaart. Want door ons te concentreren op een beperkt aantal gerechten kunnen we ervoor zorgen dat alles altijd precies van die versheid en kwaliteit is zoals wij vinden dat onze gasten het verdienen. Wij gebruiken dan ook geen kunstmatige toevoegingen zoals smaakversterkers. Wij maken alles in huis, vers en op bestelling. Als het druk is kan het dan ook gebeuren dat u iets langer moet wachten.